Publicatie op Papa’s wereld

papaswereld, Papa's wereld, papas wereld

Sinds januari 2015 publiceert Papa’s wereld artikelen over vaderschap en alles wat er bij het gezinsleven hoort. Van luier verschonen tot onderhoud aan woning en tuin. Alles wat in het leven van een (jonge) vader voorbij komt weet zijn weg te vinden op deze pagina boordevol persoonlijke verhalen en informatie.

Voor jou geschreven

Jouw product of dienst meer bekendheid geven zonder zelf een reclamerende tekst te schrijven? Ik schrijf speciaal voor jou een unieke tekst waarin jouw product/dienst verwerkt zit. Dit kan door een link te plaatsen op een door jouw bepaalde anchor of doordat ik een review/informerend artikel maak. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Graag ga ik samen met jou in gesprek om de juiste insteek te bepalen.

Artikelen die speciaal voor jou geschreven zijn tegen betaling krijgen onderaan het artikel de vermelding ‘gesponsord’. Dit wordt gedaan met de hiernaast getoonde afbeelding die verwijst naar de samenwerkingspagina binnen Papa’s wereld. Het artikel wordt geplaatst onder auteur ‘Maarten Fest’ of ‘Papa’s wereld’.

Gastartikel leveren

Heb je al teksten kant en klaar liggen die zo geplaatst kunnen worden? Passen ze bij de doelgroep en stijl van Papa’s wereld? Het laten plaatsen van jouw tekst in de vorm van een nieuw blogpost is mogelijk. Jouw tekst wordt vooraf nagekeken op juiste informatie en duplicated content.
Op zoek naar een grotere afname van artikelen? Geen probleem. Het afnemen van een strippenkaart met gereduceerde prijzen valt onder de mogelijkheden.

Artikelen die door jou aangeleverd worden krijgen onderaan het artikel de vermelding ‘advertorial’. Dit wordt gedaan met de hiernaast getoonde afbeelding die verwijst naar de samenwerkingspagina binnen Papa’s wereld. Het artikel wordt geplaatst onder auteur ‘gastblogger’.

Op zoek naar linkbuilding mogelijkheden en niet naar een compleet geschreven artikel? Binnen de artikelen van Papa’s wereld is er vast een mogelijkheid te vinden voor een link naar jouw (of die van jouw klant) website. Past een link er niet rechtstreeks in, dan is het mogelijk om een regel of twee tekst toe te voegen aan een bestaande blogpost. Voorwaarden zijn natuurlijk wel dat de link niet in een artikel terecht komt die gesponsord is door een concurrerend bedrijf of dat voor een andere partij geschreven is tegen betaling.
De Pa-bc, een encyclopedie voor ouders, is een perfecte plek hiervoor aangezien deze pagina’s niet voor een specifieke klant geschreven zijn.

Artikelen waarin een betaalde backlink wordt opgenomen krijgen onderaan het artikel de vermelding ‘gesponsord’. Dit wordt gedaan met de hiernaast getoonde afbeelding die verwijst naar de samenwerkingspagina binnen Papa’s wereld.

Tarieven en voorwaarden

Geïnteresseerd in een of meerdere van de hier omschreven mogelijkheden? Vraag dan naar mijn tarieven en voorwaarden voor een publicatie op Papa’s wereld. Je ontvangt dan van mij een pdf met daarin de meest recente informatie.